Breaking News

Sådan overlever du jeres næste børnefødselsdag

3 hurtige tips som sikre en god, spændende og sjov dag med glade børn!

  1. Få lillebror- eller søster passet

Når du står med 25 forventningsfulde fødselsdagsgæster og et fødselsdagsbarn som meget gerne vil have din og de andre 25 gæsters opmærksomhed, kan det være hektisk med én eller flere lillebrødre eller lillesøstre på armen. Derfor er vores råd og måske endda det allerbedste råd, få lillebror eller lillesøster passet imens. Dette er selvfølgelig kun, hvis lillebror eller lillesøster stadig er bitte og ikke kan deltage i festen og kræver alt din eller din partners opmærksomhed.

 

  1. Planlæg spændende og udfordrende aktiviteter

Det kan være svært at vide, hvad man skal planlægge til børnefødselsdagen.

 

  • Skinner solen eller regner det?
  • Skal vi være ude eller inde?
  • Hvad synes børene er sjovt?
  • Hvad hvis de bliver uvenner?
  • Hvad hvis de ikke gider det, som man har planlagt?

 

Mulighederne er mange, men det er super vigtigt for en succesfuld børnefødselsdag, at man har planlagt nogle forskellige aktiviteter. Hvis man er i tvivl om, hvad man skal planlægge af aktiviteter så klik her – de har nemlig et stort udvalg af forskellige aktivitets og underholdningsmuligheder hvor du enten kan bestille hele din næste børnefødselsdag- eller børnefest eller blot hente inspiration.

 

  1. Mad- og drikkevarer ér en nødvendighed!

Et gammelt ordsprog lyder – uden mad og drikke, dur helten ikke!

Så sandt som det er sagt. Alle ved at der er godt gang i en børnefødselsdag. Det går kun en vej og det er fremad, med 110 kilometer i timen. Netop derfor er det super vigtigt, at sørge for noget lækker og friske mad- og drikkevarer til børnefødselsdagen. Vi anbefaler altid pizzasnegle og pølsehorn, da det er dejlig let, nemt og hurtigt og vigtigst af alt børnene ELSKER det! Pizzasnegle og pølsehorn er et sikkert hit som børn også let kan sidde med selv. Det kan svine lidt, så det er vigtigt at have toilet med vand og sæbe klart – evt. med en lille skammel.

Som et godt og sundt supplement til børnefødselsdagen kunne man servere grønsagsstave og til dresseret ville det være på sin plads med enten en kagemand eller kagekone.

 

Det var alt for nu. Jeg håber du kommer helskindet igennem din næste børnefødselsdag- eller børnefest.
Held og lykke!