Breaking News

Sådan tackler du skilsmissen bedst

Det er aldrig sjovt, når to personer går fra hinanden. Skilsmissen påvirker ikke kun parterne, men også eventuelle børn og folk omkring dem. Årsagen til at folk går fra hinanden er meget forskellig og det er meget individuelt, om to partere skilles som venner eller fjender. For at gøre situationen så god som mulig, er det bedst, at man selv kan finde ud af, at dele fælles ting op samt finde ud af hvordan rammerne skal være for børnene fremover. Det er desværre ikke alle som kan finde ud af dette, så derfor kan sagen ende i retten. Hvis man ender i retten, så har man brug for en skilsmisseadvokat, der kan tale ens sag.

Samarbejde er den bedste udvej:

I løbet af de sidste par år har man set en større og større tildens til, at ægtepar bliver skilt. Uanset om man er vokset fra hinanden eller har fundet en anden, så skal man være voksen nok til, at kunne snakke om hvad der skal ske med bolig, bil, fælles møbler, konti og lignende. Der er mange praktiske ting, som man skal have styr på. Man kan blive skilt utrolig hurtigt, hvis begge parter kan finde ud af at samarbejde. Desværre ser man mange tilfælde, hvor det bliver nødvendigt med en skilsmisseadvokat, hvis den ene part ikke vil skrive under på skilsmissepapirerne, ikke vil samarbejde om hvor børnene skal bo eller hvordan fællestingene skal deles op. Ved at samarbejde kan man slippe for advokatudgifterne og komme i gang med den nye tilværelse som enlig. Hvis der er børn involveret bliver disse typisk sat i klemme mellem begge forældre således, at det kommer til at gå ud over dem. Det er vigtigt, at man tænker på sine børn og gør hvad der skal til, så børnene bliver skånet så meget som muligt.

Undgå statsforvaltningen:

Man kan spare en del penge på advokatudgifter, hvis begge parter kan finde ud af at samarbejde. Hvis den ene part nægter samarbejde, så bliver sagen helt automatisk sendt videre til Statsforvaltningen. Herved bliver man indkaldt til et møde, hvorved der skal findes en løsning på, hvordan sagen løses. Ved at sende sagen til Statsforvaltningen er man kun med til, at udskyde processen og dermed skilsmissen. Man vil i sidste ende blive skilt, da den ene part ikke vil være gift med den anden mere. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med din skilsmisse, så kan du til enhver tid kontakte en skilsmisseadvokat for at få nogle gode råd.