Breaking News

Sælg din ejendom hurtigt til fordelagtig pris

Der er mange steder i Danmark, hvor det er populært at købe hus. Et af de steder er Ebeltoft, og det er ingen overraskelse. Byen er historisk, hyggelig, idyllisk og så ligger den ud til vandet. Oven i dette er det utrolig nemt at komme til Sjælland, fordi der sejler en færge derfra. Boligerne, der bliver solgt hurtigt og generelt til gode priser, men derfor er det stadig vigtigt at vælge den rigtige ejendomsmægler i Ebeltoft, hvis man vil sælge sit hus der. Den gennemsnitlige liggetid på villaer er ifølge uafhængige medier 292 dage hvilket i dagens marked er ganske hurtigt sammenlignet med de øvrige områder af Jylland hvor f.eks. en villa i Hasselager har en gennemsnitlig liggetid på 338 dage.

 

Vigtigheden af en god ejendomsmægler

En ejendomsmægler gør mere end bare at sælge huse. De fremstiller huset så godt som muligt, finder potentielle købere og sørger for, at du får den helt rigtige pris for dit hus.

Der er mange ting, man skal holde øje med, når man vælger ejendomsmægler i Ebeltoft. Først og fremmest skal mægleren være på jeres side. Personen skal kunne se de gode sider ved jeres hus og kunne fremhæve dem. Det er vigtigt, I er på samme bølgelængde. Ellers bliver det svært at sælge huset. Så husk at forventningsafstem.

Desuden skal du undersøge, hvad det vil koste at sælge dit hus. Det nytter ikke noget, at du vælger en sælgende ejendomsmægler i Ebeltoft, hvis de koster fire gange så meget som deres konkurrenter. Prisen for at sælge dit hus skal være fair og overskuelig.

Her kommer nogle tips til hvilke overvejelser I skal have når I sammen med mægleren finder en udbudspris:

 

  • Liggetid: Desto højere pris desto højere er sandsynligheden for en lang liggetid. Har I travlt med boligsalget er det derfor mere fornuftigt at starte med en lavere ud

 

  • Afslagsmuligheder: Sætter I en høj pris indbyder I til forhandling. Omvendt ligger prisen lavere vil en eventuel købers forhandlingsmuligheder være mindre.

 

  • Ejendommens stand: Selvom ejendommen altid skal være præsentabel, så kan det være muligt at få en anelse højere pris hvis alle små skavanker er udbedret.

 

En anden væsentlig ting man skal forholde sig til, er kemien. Hvis man ikke kommer godt ud af det med sin ejendomsmægler i Ebeltoft, de er dyre eller har en lav salgsprocent, vil det naturligvis gå udover ens eget boligsalg. Det vil gå langsommere, måske sælges langt under markedsprisen eller slet ikke blive solgt. Så sælg dit hus hurtigt ved hjælp af en sælgende ejendomsmægler i Ebeltoft. Så slipper du for at skulle skifte ejendomsmægler midt i processen, fordi du finder ud af, du har valgt forkert eller ikke har overvejet det nøje nok.

Alt fra villa til fritidsbolig

Det er ikke kun fritidsboliger som er efterspurgte i byen. Flere går med overvejelserne om at flytte permanent dertil, og især villaer bliver mere og mere efterspurgte. Så hvad enten du har en villa eller et sommerhus, vil der helt sikkert blive rift om boligen.

Hvis du endnu er lidt usikker på, om du rent faktisk vil flytte (og om du har råd til at flytte), kan du bestille en gratis salgsvurdering langt de fleste steder.

En gratis salgsvurdering hos en ejendomsmægler kan ofte hjælpe rigtig meget. Når først man har fået en cirka pris, kan man lettere sætte sig ned og regne efter. Måske det kan dig det sidste skub i den rigtige retning, og under alle omstændigheder kan du få lov at sidde lidt med det selv og mærke efter, hvad du helst vil. Hvis du i sidste ende finder ud af, at finanserne er fine nok, kan du tage skridtet videre og kontakte dem igen for at fortsætte salgsprocessen.

Hvis du senere i processen bliver i tvivl om noget, kan du også helt sikkert kontakte din ejendomsmægler i Ebeltoft for at få det afklaret.