Breaking News

Small Rags leggings til drenge og piger

Leggings er en komfortabel form for bukser. Det minder lidt om strømpebukser, men uden strømpedelen, men kan også bruges uden at have noget uden over. Komforten betyder, at det også er oplagt til små børn, da de samtidig med komforten også giver god bevægelighed for barnet. Der findes mange børnetøjsmærker, og et af dem af Small Rags. De laver også leggings til både drenge og piger, så du uanset kønnet kan købe et par leggings til dit barn. Se her for at læse mere om Small Rags leggings, og find et par, du synes om.

Small Rags er et dansk tøjmærke, som producerer enkelt og stilrent tøj til børn. De laver alt fra bukser og leggings til bluser og heldragter. Som forældre kan I dermed med sikkerhed finde det I mangler til jeres barn. Fælles for alt tøj, heriblandt også Small Rags Leggings er, at tøjet holdes i rolige farver og uden for mange detaljer. På det meste af tøjet optræder dog den lille maskot for mærket, Mr. Rags, som er en kludedukke. Han er med til at illustrere ideen med tøjet, nemlig at det gerne må se ud som om, det er hjemmesyet.

kids3

Small Rags leggings til dit barn

Du kan købe Small Rags leggings til både drenge og piger. Du kan vælge at købe et par ensfarvede leggings, men du kan også vælge et par med finde striber. Small Rags Leggings findes både i de typiske pige- og drengefarver, men da farverne generelt er rolige, kan du sagtens bruge drengemodellen til en pige for eksempel. Det er helt op til dit som forældre. På bukserne optræder den lille maskot Mr. Rags, som giver dine leggings et særligt udtryk. Og hvis dit barn bliver glad for Mr. Rags, har du også mulighed for at købe ham som bamse, så dit barn kan lege med ham, mens han eller hun har tøj fra Small Rags på.

Small Rags leggings er ligesom resten af tøjet fra Small Rags lavet i god kvalitet og i et behageligt stof for dit barn. Tøjet er designet til børn, og derfor er der også sørget for, at tøjet kan bruges til at lege lidt vildt. Med Small Rags leggings får du dermed ikke bare et par hverdagsleggings, men et stykke tøj, som kan bruges til alle lejligheder. Tøjet er samtidig holdbart, hvilket betyder, at det nemt kan gå i arv fra storesøster til lillesøster, hvis det bliver aktuelt.

Kombiner Small Rags leggings med andet tøj

Det enkle og stilrene design på dine Small Rags leggings betyder, at du ikke får problemer med at finde tøj, som passer til dem. Det gælder både, hvis du vælger en bluse fra Small Rags, eller hvis du kombinerer den med en bluse fra et andet mærke. Tøjet fra Small Rags passer godt sammen på grund af de rolige farver, og derfor kan du bruge mange forskellige bluser til dine Small Rags leggings. Det er med til at gøre hverdagen lidt nemmere.