Breaking News

Til dig der elsker ridning!

Er du blevet bidt af ridning? Har du lyst til at gøre meget mere ud af din hobby og få muligheden for at ride hele tiden? Måske bør du overveje at tage på efterskole med en specifik ridelinje efter folkeskolen, så du virkelig kan lægge alle kræfter i din passion. Her vejleder dygtige og professionelle ridelærere dig i spring, dressur og meget andet og du får mulighed til at blive mere selvsikker på ridebanen. Samtidigt kan du virkelig dyrke din passion og knytte du tætte bånd med andre interesserede i ridning

Udlev drømmen om at ride

Billeshave Efterskoles ridelinje har faciliteter såsom to staldområder. Her er hestene ikke buret inde i små staldrum, nej, hestene går alle årets dage på græs. Efterskolen har tre nyanlagte ridebaner, så der er masser af plads til at boltre sig og ride så meget, man overhovedet har lyst til. Ridelinjen tilbyder også turridning langs stranden, hvor man har mulighed for at tage lange rideture og svømme med hestene. Ridelinjen arrangerer tilmed også sjove lege som ponygames og hestefodbold samt – hvis der er sne – mulighed for at køre i kane.

Forskellige fokusområder

Ridelinjen har tre forskellige fokusområder: dressur, spring og islænder. Den intense indføring i de tre fokusområder sikrer dig det bedste grundlag og forståelse som rytter. På springholdet får du mulighed for at træne bomtræning, tempospring og målrettet konkurrencetræning, hvor du på dressurholdet oplever at skulle fokusere på din opstilling og balance som rytter. Hvis du ønsker at træne til stævne, er der også rig mulighed for det. Som supplement til disse fokusområder og ridningen er der også teoriundervisning i hestevelfærd og dyreetik samt almen pleje af hesten. I løbet af skoleåret vil en række fageksperter komme og holde spændende oplæg om f.eks. kiropraktik, sadelmageri, dyrlægdom. Læs mere her.

Tag egen hest med

På Billeshave Efterskole kan du også tage din egen hest med, så længe den er vaccineret og ansvarsforsikret. Herefter kan du vælge, om hesten skal være i boks i stalden eller være på løsdriftsplads. Hvis alt lever op til kravene og forventningerne, bliver din hest fodertjekket op til flere gange i løbet af skoleåret med godt foder. Priserne for ophold af private heste på skolens grund afhænger af hestens størrelse og er udregnet eksklusivt hestepasning i skoleferierne og helligdage. Ellers har du fri afbenyttelse af skolens ridebaner ligesom alle de andre elever på ridelinjen.

 

Efterskole på det idylliske Fyn

Billeshave er en almen efterskole beliggende i Middelfart, lige ud til den smukke kyst. Skolen er bogligt fokuseret og har en række forskellige sidefag, hvor dedikerede undervisere står bag. Her kan du få udviklet dine personlige, sociale og faglige kompetencer til bristepunktet, få en på opleveren og samtidigt få en masse nye gode venner! Efterskolen er det perfekte sted at tage hen efter folkeskolen, hvor du kommer til at sætte alt i perspektiv, gå ud af din komfortzone og møde en masse nye mennesker fra forskellige baggrunde, som du måske ikke ville have mødt ellers. Glæd dig til sjove aktiviteter og fester, som fastelavn, karneval, luciaoptog (også på hest!) og meget mere!