Breaking News

Udseende, psykisk og fysisk velvære hænger sammen

Der er absolut ingen tvivl om ar der er en direkte sammenhæng mellem dit udseende og dit humør. Er du nedtrykt, lader du sikkert hånt om dit udseende. Du lader håret gro, glemmer at bruge creme, misligholder dine negle og går klædt i joggingbukser og en slidt trøje. Det er den direkte vej ind i en nedadgående spiral. Måske orker du slet ikke at gå til frisør. Måske bor du i herlige Århus, men kan ikke se at det er en herlig by.

Udseende, psykisk og fysisk tilstand kan angribes fra alle tre vinkler

Udseende, psykisk og fysisk velvære hænger sammen. Ved at ændre på en af delene, påvirker du samtidig de to andre.

  • Udseende. Du kan påvirke din psykiske og din fysiske tilstand med dit udseende. Gå til frisør. Få klippet dit hår i en smart frisure. Bed din frisør om gode råd. Lad din frisør proppe lidt farve i dit hår. På ordnet dine negle og prøv en ny farve lak. Allerede på vejen ud fra din frisør, vil du bemærke at du er blevet mere glad.
  • Psykisk tilstand. Din psykiske tilstand kan ændres af de to andre faktorer, men du kan også gøre noget direkte. Forkæl dig selv. gå ud til spejlet og fortæl dig selv at du er et godt menneske, at du er både pæn og værd at holde af. Måske er det nok til at få dig til at gå til frisør.
  • Fysisk tilstand. Har du været hos frisør og er du blevet lidt gladere, så har du måske allerede fået lysten tilbage, til at cykle en tur i Århus bymidte, eller bare gå en rask tur i naturen. Fysisk aktivitet gør dig gladere og påvirker dermed både dit udseende og dit psykiske velbefindende.

Plej dit udseende, uanset om du er i godt eller skidt humør

Med andre ord, så er det vigtigt at se godt ud. Selv om du er trist og slet ikke har lyst til at gå til frisør, så skal du gøre det alligevel. Det er netop når du er trist at du har brug for en god frisør. Ser du træls ud, så føler du dig helt sikkert også træls. ser du godt ud, så kan du snyde dig selv, til også at føle dig godt tilpas. Frisør eller ej, glade mennesker er bare smukkere, når de rent faktisk er glade.

Skriv et svar