Breaking News

Vælg en ledhejseport til din garage

Der er mange gode grunde til at vælge en ledhejseport til garagen, fremfor f.eks. en vippeport. Før det første vil man kunne udnytte pladsen foran porten optimalt, da den hejses op og ned i stedet for at åbne og lukke. Desuden er de nemme at montere, og man kan derfor nemt gøre det selv.

Ledhejseporte er et populært valg, med mange fordele

Der findes forskellige garageporte, og det kommer an på garagens form, formål og behov, hvilken port man skal vælge. Ledhejseporte er et populært valg, og det er der mange gode grunde til. Find den bedste ledhejseport!

Ofte kaldes en ledhejseport blot for en hejseport, og man kan se dem overalt. Det kan for eksempel være i indgangen til lagerbygninger, men det kan også være hjemme i privaten som garageport. Den kendetegnes ved, at den på automatisk vis kan hejses op, og rulles hen langs taget.

 

En af de største fordele ved en ledhejseport er, at man har mulighed for at udnytte pladsen foran porten. De bruger nemlig ingen plads, når den åbnes og lukkes, da den hejses op og ned. Derfor er det, udover at være en praktisk løsning, en æstetisk smuk løsning, som samtidig er diskret. Hvis man har begrænset plads til rådighed, er det den vej, man skal gå. Der kan f.eks. holde en bil foran porten.

De er nemme at montere og betjene automatisk eller manuelt

En anden stor fordel ved ledhejseporte er, at de er nemme at montere. Man kan derfor gøre det selv, og skal ikke betale for at få porten monteret og installeret. Hvis man alligevel ønsker at få den installeret, kan man naturligvis få hjælp til det. Men er man en gør-det-selv person, så har man altså mulighed for at gøre det selv.

 

Man kan desuden vælge, om man foretrækker at ledhejseporten betjenes manuelt, eller ved hjælp af en fjernbetjening. Det nemmeste og hurtigste er at have en fjernbetjening, men mange vælger at have en knap ved siden af porten, der skal trykkes på. Her skal man altså vælge, om det er for besværligt at stige ud af bilen, hver gang porten skal åbnes og lukkes.

Selv om der er mange fordele ved en ledhejseport, så er der en lille ulempe, da denne type port kræver plads på taget, når den hejses op. Det kan gå hen og blive et problem, hvis man har en lille garage.