Breaking News

Vær klar til de store selskaber

2020 blev et år hvor vi ovenfra fik af vide, at vi skulle holde afstand. Større forsamlinger fik besked på at skære ned på invitationerne og holde sig til færre og færre mennesker, hvis ikke komplet udskyde arrangementet til senere.

Nu er nye tider på vej, og forsamlinger er begyndt at være en ting igen, og det betyder, at mange af de planlagte 2020 fester, events og oplevelser nu står klar til de længe ventede gæster; spørgsmålet der nu står tilbage er, om man er lige så klar til tingene, som man var, da de oprindeligt skulle lande.

                Frem med det fine tøj – måske en tur i renseri?

Der kommer dog mange spørgsmål når nu man finder det fine tøj frem, for hvilken situation var man i tilbage da verdenen blev anderledes? Det er trods alt længe siden. Er man heldig så afsløres situationen i det øjeblik, at man griber tøjet fra bøjlen og smider det på sengen, for midt på kraven er der en brunlig plamage fra sovsen til det sidste arrangement man nåede at deltage i, og ganske pludselig slår det en at man var i gang med at tage sig sammen til at sende tøjet ned til det sædvanlige renseri.

Med den tid der er gået hvor mange har haft sværere ved at passe deres træning og indendørs sportsgrene, så er det heller ikke forkert at overveje om man har lagt sig lidt ud. Man prøver naturligvis tøjet og kan du passe det nøjagtigt som før, så er vejen frem jo lagt; send det ned på renseriet og hent det, når det er klar.

                Når tøjet strammer

Men hvad hvis du så har lagt dig ud? Her kommer du netop i en situation hvor du skal træffe en beslutning. Den første beslutning er den vigtigste; skal du bare smide det ud eller finde noget at bruge det til? Hvis du vil smide det ud, så er løsningen jo der. Problemet er løst, og det er tid til at investere i nyt tøj.

Ønsker du derimod ikke at smide det ud, hvad vil du så gøre med det? Hvis du vil beholde tøjet til dig selv, så er det klart at du skal til at tabe dig. Men tøjet har stadig en plet og her vil løsningen naturligvis være at sende den ned til renseriet alligevel.

Skulle du vælge, at du stadig vil skille dig af med det, men at du ønsker at donere det til en form for genbrug, så er det til diskussion, om du vil gøre den venlige gerning at have haft det på renseriet først; man kan sige, at hvis du agter at sælge det på et loppemarked, så vil et rent udseende hjælpe godt på vej.

                Lidt nye klæder?

Om tøjet passer eller ej, så kan man stadig forvente at man skal indhente et par sager. Man kan sagtens tage til forskellige selskaber i det samme tøj, men det skader bestemt ikke at eje flere sæt festtøj, og at gøre det kan også komme som en fordel for dig i længden.

Det kommer naturligvis af, at man ikke ved, hvornår man kommer til at få brug for at sende noget tøj til et renseri, og hvis det er et tidspunkt, der falder ubelejligt, så er det rart, at man har et par ekstra sæt, man kan skifte med.

Derudover kan man også bare have perioder hvor man føler sig mere tilpas i andre farver end andre, og der er det godt at være forberedt på det i tide. Det udelader i begge tilfælde et behov for at gå på renseriet oftere end nødvendigt, da man i stedet kan levere flere sæt til renseriet, når tiden endelig en dag kommer.