Breaking News

Videoproduktion i København

Skal du have produceret en video af den ene eller den anden type – det kunne være en eventvideo, en animationsvideo, en præsentationsvideo eller lignende – er det værd at aflægge hjemmesiden til Malou Visuals i København et besøg. Her kan du få produceret smukke og profesionelle videoer til lige akkurat dét formål, du har brug for.

 

Hvem er Malou Visuals?

 

Bag firmanavnet Malous Visuals findes et helt hold af dygtige og professionelle fagfolk. Hver især benytter de deres kompetencer inden for eksempelvis grafisk design og videoproduktion til at fremstille visuelle produkter i særklasse. Malou Visuals specialiserer sig i markedsføring gennem kreativ budskabsformidling.

 

Hidtil har Malou Visuals blandt andet samarbejdet med kunder såsom Google og TV2 og har således erfaring med at skabe visuelle produkter i en klasse for sig. På hjemmesiden finder du blandt andet eksempler på tidligere produktioner, ligesom du kan få et overblik over, hvilke kompetencer virksomheden har. Derudover kan du benytte prisberegneren til at udregne en eventuel pris på det produkt, du ønsker at få produceret.

 

Definer dine behov

Når man laver eller får lavet en videoproduktion, er det som oftest fordi, man har et budskab, man ønsker at formulere til en given målgruppe. Budskabet kan og vil naturligvis variere meget, men uafhængigt af, hvad du prøver at sige med din videoproduktion, er det vigtigt at sikre sig, at du får sagt det på den rigtige måde. Som nævnt specialiserer Malou Visuals sig i markedsføring gennem kreativ budskabsformulering – det vil sige blandt andet gennem videoproduktioner. Det betyder også, at virksomheden er dygtig til at definere de behov, der er forbundet med den enkelte opgave. Sikrer du dig, at dine behov bliver defineret korrekt – eksempelvis med hjælp fra Malou Visuals – får du mest muligt for de penge, du investerer i at få lavet en videoproduktion. Hvad er det, du gerne vil fortælle målgruppen? Hvordan fanger du bedst deres opmærksomhed? Hvordan formulerer du bedst dit budskab? Spørgsmålene er mange, men det er vigtigt at sikre sig, at de er besvarede, inden du får lavet en videoproduktion. På den måde får du mest muligt ud af videoen og mest ud af dine penge.

 

Hvorfor er videoproduktion en god idé?

 

Mange virksomheder, organisationer og lignende vælger i dag at få produceret videoer i mange forskellige henseender. Går du selv med tanker om at få produceret en video, er der stor sandsynlighed for, at har fat i noget rigtigt. Der er nemlig rigtig mange gode grunde til at få produceret en video.

 

I dag har de fleste mennesker travlt det meste af tiden. Derfor er det også et faktum, at de færreste i praksis tager sig lang sig lang tid til at sætte sig ind i en sag. Tager noget lang tid, eller kræver det meget energi at sætte sig ind i eller forstå, er der god sandsynlighed for, at folk ikke gør det. Dette er formentlig også en helt central årsag til, at videoproduktion er blevet så populært hos mange virksomheder og organisationer.

 

En video tillader afsenderen at formulere et budskab, uden modtageren behøver at bruge meget energi på at opsøge og forstå det, og det er desuden muligt at få plads til store mængder information på lidt plads. Med andre ord, kan man nå at formulere meget information i en relativt kort videoproduktion, fordi man både kan gøre brug af visuelle og lydmæssige effekter. Det gør, at man med en velproduceret video ikke mister modtagerens opmærksomhed. Med andre ord er videoproduktioner i vid udstrækning nemmere at indtage end mange andre medier.  Har du et budskab, du ønsker at formulere, kan du altså med fordel overveje at gøre det gennem en videoproduktion.