Breaking News

Book et skønt romantisk weekendophold

Mangler I som par lidt tid til hinanden, hvor romantikken kan få lov til at genblomstre. Så bør I sætte en skøn weekend af og få tid til at nyde hinandens selskab på smukke Fyn eller på Langeland.

Romantik er vigtig i et forhold

Der kan være perioder i ens kæresteliv, hvor det kan være svært at finde tid til romantikken som par. Hverdagene kan være travle. Specielt hvis man også er ophængt med børn. Heraf kan det som par være gavnligt at få passet sine børn en gang imellem, så man som par får lidt alenetid sammen. Og ligeledes muligheden for at få slappet af og genvinde romantikken. Et skønt romantisk weekendophold på Fyn eller Langeland hvor I forkæles som par, kan være værd at booke, så I holder gnisten ved lige i jeres forhold.

Langeland en smuk gammel købstad

Langeland er en smuk ø med masser af grøn natur, som med Langelandsbroen forbindes til Tåsinge og herefter Fyn. Langeland er dertil historisk en gammel købstad, som har forbindelse til sukkerplantagerne på de vestindiske øer samt andre handelsvarer fra Bali. I dag lever Langeland dog stort set af turismen både turister fra Danmark, men også fra udlandet.

Langeland forbindes også med romantik

Som kærestepar er Fyn og Langeland oplagt at besøge, da især havnebyen Rudkøbing byder på romantiske slentreture gennem byens gamle gader med smukke bygninger. Langeland byder også på mange kulinariske oplevelser, som kan kombineres sideløbende med et romantisk weekendophold. Dertil er der andre seværdigheder som bl.a. de vilde heste, kunst, Hulbjeg jættestuen som kan være et besøg værd.

Gode minderige oplevelser

Minder beriger et forhold. At tage sig tid til hinanden, gør også at man får mulighed for at få talt sammen på en anden måde. Det kan være gavnligt for ens forhold, idet man ej heller bliver forstyrret af andre ting.

Planlæg gerne jeres tur sammen

Se evt. på hvad I hver især ønsker, så I begge glædes over jeres tur. Med mindre I som par elsker at overraske hinanden. Det kan også være dejligt. Det kan dertil også være noget, man som par skiftes om. På den måde forkæler I også hinanden individuelt.

Har I som par børn

Børn tager ikke skade af at passes ind imellem. Dog skal det være inden for nogle trygge rammer afhængigt af deres alder. Er det lidt større børn, må det gerne være et sted, hvor de selv giver udtryk for at være glade for at være. Måske jeres kæreste weekend, kan kombineres med kvalitetstid hos bedsteforældrene eller andet familie. Heraf gives børnene oftest også nogle dejlige oplevelser, som gør at I alle i jeres lille familie bliver tilfredse.

Skriv et svar