Breaking News

Den bedste og billigste maling på Amager?

Halløjsa med jer allesusammen.

Det er jo en dejlig dag i dag, og jeg kan næsten allerede mærke at det bliver en god sommer vi får i år. Ej okay, det er måske lige at være lige lovligt tidligt ude, men jeg tror på det. Vi har jo altså også haft nogle helt kanon somre her på det sidste, så jeg er meget optimistisk. Det skal man måske passe lidt på med at være her i Danmark, for man ved aldrig hvornår man får en rigtig skod sommer, hehe.

Nu varer det heller ikke ret længe før at jeg skal igang med at male. Det er min kammerat som skal flytte ud af sin lejlighed, og jeg har sagt, at jeg gerne vil hjælpe ham. Han siger han kender et sted, hvor han kan få rigtig billig maling her på Amager. Det er vist faktisk en webshop, som man kan købe det fra, men jeg er ikke helt sikker. Jeg går ud fra at han selv har styr på det hele. Jeg ved i hvert fald ikke ret meget om det, men vil i hvert fald gerne hjælpe ham med det, for han har hjulpet mig massere af gange. Fx hjalp han mig med at hente en båd her for et par dage siden. Det var rigtig pænt af ham.

Lukker min computer sammen nu her, og så vil jeg hoppe ud i køkkenet og bikse en lækker kyllingesalat sammen. Det bliver skønt 🙂

Vi ses!

PS pas nu godt på hinanden derude. Det er stadig hundekoldt. Ja, vi ses.

Skriv et svar