Breaking News

Har bestilt mig en trådkurv

Jeg har faktisk altid gerne ville have sådan en trådkurv her, men jeg har aldrig rigtig gjort noget ved det. Det er som om, at jeg altid har glemt det, eller tænkt, at der fandtes vigtigere ting i denne verden, men altså, nu har jeg endelig bestilt mig en, og det er jeg helt vildt glad for, for den passer virkelig godt ind i mit hjem – den matcher sådan set også alle de andre ting, som jeg har. Også selvom de ikke er lavet af tråde, så er jeg helt vilde med dem. Det kan nok også være derfor, at jeg har gået og ventet. Fordi, at jeg endnu ikke havde de helt rigtige ting, som jeg virkelig føler, at jeg har nu. Derfor er mit hjem nu officielt mit drømmehjem, hehe. Det er simpelthen bare for fedt.

hd_Ma0120w-p

Tror hunden har brug for at blive luftet nu her, for den står og gør. Jeg har ikke haft ham i mere end et par uger, så jeg skal lige helt lære og afkode hans signaler. Det er nemlig sådan, at jeg er virkelig glad for ham, men altså, det er jo svært lige præcis at regne ud, hvad det er, han vil, når man nu aldrig har ejet en hund før. Det er en, som jeg fik, efter at min mand forlod mig – eller jeg forlod ham. Vi besluttede det i samråd. Heldigvis havde vi ikke fået børn endnu. Men det er der jo masser af tid til – jeg er stadig ung, og det er jo bare helt fantastisk.

Skriv et svar