Breaking News

Jeg elsker italiensk

Ikke nok med at jeg elsker italiensk mad, så elsker jeg faktisk også italienske møbler. Magis, som er et italiensk designer mærke er jeg helt vild med. Jeg har flere af deres stole samt er mit spisebord herhjemme faktisk også fra Magis.

Når jeg læser om designermøbler så kigger jeg altid på en hel masse forskellige hjemmesider. Den seneste jeg er faldet over er hjemmesiden Roomstore, som forhandler nogle forskellige designer møbler. Efterhånden har jeg faktisk kigget hele deres kategori igennem med Magis produkter. Jeg har indsat et link til dem her: http://roomstore.dk/brand/magis/

Magis prøver at kombinere det industrielle med det teknologiske i deres design, dette giver essensen af et meget gennemarbejdet produkt som passer ind i de fleste hjem. Magis er startet i 70’erne og har efterhånden eksisteret i mere end 40 år.

Magis er også er meget farverigt brand. De laver møbler i mange forskellige farver som grøn, rød, orange. Mange brands laver kun møbler i én salgs farve eller indenfor et helt specielt farveskema, men sådan gør Magis ikke. De har både sort/hvid, grøn, rød orange blandt mange andre farver. Så uanset hvilken slags person du er, så kan du altså altid finde et møbel som vil passe ind i dit hjem.

Jeg holder meget af at følge mine designer brands på de sociale medier, så du kan eventuelt følge dem på Instagram her: http://instagram.com/magis_design

Skriv et svar