Breaking News

Vandresandaler og frokost med kæresten

Hej allesammen. Jeg har det rigtig godt, og det håber jeg også, at I har. Det er en ting, som er helt sikkert, kan jeg godt love jer for. Det er nemlig sådan, at jeg har besluttet mig for, at jeg vil tabe mig i år. Og at jeg vil have mig en masse gode oplevelser, og det glæder jeg mig rigtig, rigtig meget til, kan jeg godt sige jer. Nå, men jeg har altså fået købt mig sådan et par vandresandaler, da vi gik rundt i Kolding, jeg og damen, og det er fordi, at jeg skal ud at vandre med min far her om nogle måneder, og det bliver rigtig godt, og jeg glæder mig helt vildt til det. Det er en ting, som er helt sikkert.

Straight-Last-Wooden-Model

Det var rigtig hyggeligt, at gå rundt i Kolding, for det er altså en rigtig fed by, skulle jeg hilse at sige, og jeg elsker den. Det er fordi, at min mor bor her, og hende var vi lige ovre at besøge. Vi vandrede så meget rundt, at jeg næsten fik lyst til at tage mine nye vandresandaler på, men jeg gjorde det ikke, fordi det jo er vinter.

Nå, men jeg og konen fik noget frokost, og det var helt vildt dejligt. Eller ‘konen’ i anførselstegn, da det jo kun er min kæreste. Regner ikke med, at vi inviterer til bryllup lige foreløbigt. Men det kommer til at ske, det er en ting, som jeg godt vil understrege. Elsker nemlig min kæreste.

Skriv et svar